Предатор

За јул 2010. године заказана је премијера филма "Предатори" ("Predators"), чији је идејни творац и продуцент редитељ Роберт Родригез (Robert Rodriguez). Филм је режирао Нимрод Антал (Nimrod Antal), а главне улоге поверене су Едријену Бродију (Adrien Brody), Лоренсу Фишберну (Laurence Fishburne), Тоферу Грејсу (Topher Grace) и Алис Брага (Alice Braga).

Док је филм био у претпродукцији, у америчким медијима се спекулисало да би он требало да поново оживи франшизу "Предатор" као нов серијал. "Предатори" ће ипак бити наставак серијала који је до сада снимљен, оригиналног "Предатора" из 1987. године Џона Мектирнана (John McTiernan) с Арнолдом Шварценегером (Arnold Schwarzenegger) у главној улози и "Предатора 2" из 1990. године Стивена Хопкинса (Stephen Hopkins), у ком су играли Дени Гловер (Danny Glover) и Бил Пекстон (Bill Paxton). Обожаватељима овог серијала Родригез је обећао да ће "AVP" епилог бити потпуно заборављен након новог филма. При том је мислио на два филма "Alien vs. Predator" која су снимљена пре неколико година.

Родригез је још 1994. године написао неколико верзија сценарија за "Предатор 3", али када је "Предатор 2" забележио млак резултат на благајнама, уз чињеницу да је његов сценарио захтевао велики буџет, снимање је одложено за нека боља времена. Његова велика жеља је да убеди гувернера Калифорније да се појави у овом филму у улози Дача из оригиналног филма, бар у једној сцени, али будући да Шварценегер још увек није одговорио на позив, Родригез има и резервни сценарио.

Филм прати групу храбрих људи која одлази на планету одакле потичу предатори да им задају последњи ударац, али тамо ће искусити невиђене муке и страхоте. У филму "Предатори" користиће се идентична маска за створења из наслова филма, које се можете подсетити ако погледате слику уз овај текст. Остале слике су ексклузивни материјал са снимања филма.
Извор: крстарица.цом

Ја се у вези свега тога само питам како неко море назвати свога сина именом Нимрод.
Једини одговор на то је да његови родитељи нису никада ћули за то ко је Нимрод из светог Писма био, или да су се ти родитељи свесно одлућили за зло и против Бога.
Ја се не радујем на овај филм, не знам зашто али тако је.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *