КОРН

Бенд Корн оснивала су 4 дечка 1993. године. Тада нису имали појма да ће метал сцена заувек бити промењена. 1994.године њихов први албум "Корн" изазвао је прави Хаос. Исмислили су скроз нови жанр музике: Ну Метал!

Револуционарни звук с циничним текстовима је привлачио пре свега младе људе које су се могли идентифицирати с групом и њиховом поруком.

Давис у многим својим текстовима спомиње своје несретно детињство, као да на тај начин жели избацити сву негативну енергију.

Бриан"Хед" Велџ је другог мишљења. 2005.године је напустио групу. Његово објашњење: " Хтео сам нестати. Било је лудо. Пронашао сам излаз и желим помоћи свакоме који жели видети светло на крају тунела."

На Веб страницама групе пише: Корн се опростио од свог гитаристе Бриана Велџа који је прихватио Исуса Христа за свог спаситеља и жели сада својом музиком њему да служи.

Своје ново  уверење је Бриан Велџ истетовирао на свом врату:
Један стих из Јеванђелија по Матеју 11,28
"Ходите к мени сви који сте уморни и натоварени, и ја ћу вас одморити."

То је искуство које Бриан Велџ жели да подели са својим фановима: Он је дошао уморан и оптерећен Господу Исусу Христу и икусио је његово опроштење греха и доживео дуго жељени мир:

Тај позив Господа Исуса вреди и за тебе!

Помоли се Исусу! Поразговарај отворено и искрено с Њим: Признај своје грехе и замоли га за опроштење
Реци му да од данас желиш живети за Њега и искуси чудо новог рођанства и новог живота!

Господ Исус каже:
"… и који долази к мени не ћу га истјерати на поље."( Јеванђелије по Јовану јо 6,37)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *